Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «No Alcohol Songkran».

Πουκέτ -

Το «Songkran No Alcohol Event» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Πουκέτ τον επόμενο μήνα.

Ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob είπε στο Phuket Express την Τετάρτη (8 Μαρτίου).th) για την εκδήλωση.

«Η εκδήλωση Songkran No Alcohol 2023 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Απριλίουth από τις 5:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ. στην οδό Dibuk, μπροστά από τη λεωφόρο Limelight στην πόλη του Πουκέτ.

«Η καμπάνια Songkran είναι «Χωρίς αλκοόλ», η οποία στοχεύει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran. Αυτό θα είναι το ένατο έτος της εκδήλωσης «Songkran No Alcohol» σε αυτήν την περιοχή, αν και το Songkran δεν έχει τρέξει από το 2019 λόγω περιορισμών για τον Covid. Οι περισσότεροι συμμετέχοντες είναι ηλικίας από 15 έως 35 ετών που θα είναι τουλάχιστον 25,000 άτομα», πρόσθεσε ο κ. Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.