Βρέθηκε νεκρό δελφίνι στην παραλία στο νησί Samui

Νησί Samui, Surat Thani -

Ένα νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στην ακτή σε μια παραλία στο νησί Samui.

Αξιωματικοί από τα γραφεία της περιοχής Samui είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για ένα νεκρό δελφίνι την Πέμπτη (9 Μαρτίουth) στην παραλία Hua Thanon στην υποπεριοχή Maret.

Έφτασαν στην παραλία για να βρουν το νεκρό δελφίνι. Επικοινώνησε με το Κέντρο Έρευνας Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων και το Κέντρο Κεντρικού Κόλπου της Ταϊλάνδης στο Chumphon.

Το νεκρό δελφίνι θάφτηκε στην παραλία ενώ περίμενε το προσωπικό από το κέντρο να μεταφέρει το νεκρό δελφίνι για νεκροτομή για να βρεθεί η αιτία θανάτου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.