Καταζητούμενος Ρώσος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για εικαζόμενη παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών

Πουκέτ -

Ένας καταζητούμενος Ρώσος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ για φερόμενη εισαγωγή παράνομων ναρκωτικών.

Το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι την Τετάρτη (8 Μαρτίουth) έχουν συλλάβει τον MR. ALEKSANDR KHUBBEEV, 37, Ρώσος υπήκοος.

Είναι καταζητούμενος ύποπτος με ένταλμα σύλληψης από ποινικό δικαστήριο της Ταϊλάνδης που εκδόθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2023, για την κατηγορία της εισαγωγής και πώλησης παράνομων ναρκωτικών κατηγορίας 1 (μεθυλενοδιοξυαμφεταμίνη MDA).

Συνελήφθη στο σημείο ελέγχου μετανάστευσης στον τερματικό σταθμό διεθνών αφίξεων. Δεν ήταν σαφές από πού ερχόταν.

*******************************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.