ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο τρανσέξουαλ κλέφτης του Πουκέτ πούλησε κλεμμένα χρυσά αντικείμενα σε έναν διεμφυλικό φίλο στην Πατάγια

Πατόνγκ –

Ένας τρανσέξουαλ κλέφτης στην Πατόνγκ πούλησε τα κλεμμένα χρυσά αντικείμενα σε έναν τρανς φίλο στην Πατάγια.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένα τρανσέξουαλ στην Πατόνγκ συνελήφθη αφού άρπαξε ένα χρυσό κόσμημα από Βρετανό τουρίστα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express τη Δευτέρα (6 Μαρτίου) ότι συνέχισε την έρευνά της αφού συνέλαβε έναν τρανσέξουαλ πορτοφολέα για κλοπή από έναν τρανσέξουαλ τουρίστα. Ο πορτοφολάς, Jakkree, παραδέχτηκε ότι εργαζόταν μαζί με έναν άλλο τρανς στην Πατάγια στην αστυνομία.

Ο Jakkree πούλησε τα κλεμμένα χρυσά αντικείμενα σε ένα άτομο που αναγνωρίστηκε μόνο ως Kotchakorn πριν ο Kotchakorn πουλήσει τα κλεμμένα χρυσά αντικείμενα στην περιοχή Pattaya.

Η αστυνομία της Πατόνγκ πιστεύει ότι οι δυο τους λειτουργούσαν ως κλέφτες και φράχτες με στόχο ξένους τουρίστες τόσο στην Πατάγια όσο και στην Πατόνγκ. Ειδικότερα, η Pattaya είχε ένα εξάνθημα κλοπών, ειδικά με στόχο Ινδούς τουρίστες, τους τελευταίους μήνες.

Η αστυνομία τόσο στην Πατόνγκ όσο και στην Πατάγια έχει ορκιστεί να συλλάβει όλους τους πορτοφολάδες και να τερματίσει κάθε κλοπή σε βάρος τουριστών. Ο τουρισμός είναι η ψυχή και των δύο πόλεων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.