Σουηδός άνδρας βρέθηκε νεκρός στη σκηνή στην παραλία στο Krabi

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 77 kaoded

Κράμπι –

Ένας Σουηδός βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια σκηνή στην παραλία Ao Nang στο Mueang Krabi.

Η αστυνομία του Ao Nang είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το πτώμα την Τρίτη (7 Μαρτίουth) στην παραλία Ao Nang. Αμέσως μετά έφτασαν στην παραλία οι δυνάμεις έκτακτης ανάγκης και η αστυνομία.

Μέσα στη σκηνή βρέθηκε η σορός ενός 60χρονου Σουηδού. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.)

Η αστυνομία του Ao Nang είπε στο Phuket Express ότι ο Σουηδός πέθανε τουλάχιστον δύο ημέρες πριν βρεθεί το σώμα του. Μέσα στη σκηνή δεν βρέθηκε κανένα σημάδι μάχης ή συμπλοκής. Μέσα και έξω από τη σκηνή βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και κουτάκια.

Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν στην αστυνομία του Ao Nang ότι ο Σουηδός έμεινε μόνος στη σκηνή από τις 3 Μαρτίουrd. Τελευταία φορά εθεάθη στις 5 Μαρτίουth αφού αγόρασε μπύρα από το διπλανό μαγαζί.

Πολύ λίγα προσωπικά αντικείμενα ή αντικείμενα βρέθηκαν στη σκηνή, αλλά η αστυνομία του Ao Nang διαπίστωσε ότι ο Σουηδός ανάρτησε στο προσωπικό του Facebook ότι τα υπάρχοντά του τα πήρε ένας άγριος πίθηκος πριν από τέσσερις ημέρες.

Δεν ήταν σαφές γιατί ο άνδρας ζούσε σε μια σκηνή σε μια παραλία του Κράμπι και το καθεστώς βίζας του δεν έγινε αμέσως γνωστό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.