Βέλγος πέθανε αφού φέρεται ότι γλίστρησε και έπεσε ενώ προσπαθούσε να σταματήσει έναν καυγά στο Πατόνγκ

Πατόνγκ-

Ένας Βέλγος πέθανε αφού φέρεται να γλίστρησε και έπεσε με το κεφάλι του να έρχεται σε επαφή με το έδαφος, ενώ προσπαθούσε να σταματήσει τον φίλο του που μάλωνε με έναν Ταϊλανδό στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία του Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε από το Νοσοκομείο της Πατόνγκ ότι ένας 31χρονος Βέλγος διαπιστώθηκε ο θάνατος στο νοσοκομείο (το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.).

Ο άγνωστος φίλος του θύματος είπε στην αστυνομία της Patong ότι αυτός και το θύμα μάλωναν με έναν Ταϊλανδό σε ένα διαμέρισμα στο Soi Nanai στην Patong. Ο Βέλγος προσπαθούσε να σταματήσει μια έντονη λεκτική λογομαχία μεταξύ του φίλου του και του Ταϊλανδού. Ο Βέλγος φέρεται να έτρεξε για άγνωστους λόγους πριν γλιστρήσει και πέσει με το κεφάλι του να έρχεται σε επαφή με το έδαφος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πατόνγκ με ταξί Tuk Tuk.

Η φύση της λογομαχίας και η ταυτότητα του Ταϊλανδού δεν έγιναν διαθέσιμα από την αστυνομία.

Η αστυνομία της Πατόνγκ συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία θανάτου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.