Περισσότεροι από 15,000 τουρίστες συμμετέχουν στο Full Moon Party στο νησί Phangan

Νησί Phangan, Surat Thani -

Περισσότεροι από 15,000 τουρίστες συμμετείχαν στο πάρτι της Πανσέληνου στο νησί Phangan στο Surat Thani.

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Σουμούι είπε στο Phuket Express ότι το πάρτι της Πανσέληνου αυτόν τον μήνα είχε αναβληθεί από τις 6 Μαρτίουth Στο Μάρτιο 7th λόγω της βουδιστικής γιορτής Makha Bucha κατά την οποία οι πωλήσεις αλκοόλ απαγορεύτηκαν από τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

Ωστόσο, πολλοί τουρίστες είχαν φτάσει στο νησί μέρες πριν τη θρησκευτική γιορτή για τις διακοπές τους. Υπήρχαν περισσότεροι από 15,000 Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες που συμμετείχαν στο Full Moon Party στις 7 Μαρτίουth.

Το ναυτικό γραφείο Phangan μερίμνησε για την ασφάλεια για να βεβαιωθεί ότι όλοι οι επιβάτες στο πλοίο για το νησί φορούσαν σωσίβια και οι βάρκες δεν ήταν υπερφορτωμένες.

Η αστυνομία του Koh Phangan περιπολούσε επίσης στην παραλία για να αποτρέψει εγκλήματα. Δεν υπήρξαν αναφορές για σοβαρά επεισόδια ή προβλήματα.

******************************

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.