Συνελήφθη χειριστής ομπρέλας για καταπάτηση στην παραλία στο νησί Racha, στο Πουκέτ

Νησί Racha, Chalong -

Ένας χειριστής ομπρέλας συνελήφθη επειδή εισέβαλε σε μια παραλία στο νησί Racha Yai, νότια του Πουκέτ.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (7 Μαρτίουth) επιθεώρησαν το νησί Racha Yai στο Chalong, νότια του Πουκέτ για καταπάτηση παραλίας.

Ένας χειριστής παραλίας βρέθηκε να καταπατά την παραλία Ao Pratok με ομπρέλες παραλίας. Κατασχέθηκαν είκοσι σετ ομπρέλες παραλίας. Ο χειριστής της παραλίας οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Δεν δόθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία για τον χειριστή της ομπρέλας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.