Ο αναβάτης πεθαίνει, η φίλη του τραυματίζεται μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Thalang

Thalang -

  Ένας αναβάτης έχασε τη ζωή του ενώ μια γυναίκα επιβάτης, η κοπέλα του, τραυματίστηκε μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα στην περιοχή Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα το πρωί της Κυριακής (5 Μαρτίουth) στην πλευρά της νότιας λωρίδας της οδού Thep Krassattri στην υποπεριφέρεια Thep Krassattri.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης έφτασαν στο σημείο για να βρουν τον κ. Thanongsak Raiyai, 25 ετών, από το Krabi, ο οποίος είχε ήδη δηλωθεί νεκρός στο σημείο. Σε κοντινή απόσταση τα σωστικά συνεργεία βρήκαν το μηχανάκι και μια κατεστραμμένη οδική πινακίδα.

Η κοπέλα του, η συνεπιβάτιδα, η κα Piyaphon Kittikunnatee, 30 ετών, η οποία είχε υποστεί τραύματα που δεν ήταν απειλητικά για τη ζωή της και ήταν ενήμερη είπε στο Phuket Express ότι ο φίλος της έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας προτού προσκρούσει σε μια πινακίδα. Το κεφάλι του κ. Thanonsak χτύπησε στον στύλο της πινακίδας.

Ωστόσο, η αστυνομία Thalang ελέγχει πλάνα CCTV σε κοντινή απόσταση για να διερευνήσει περαιτέρω τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.