Αστυνομικό κυνήγι για Hit and Run Driver στο Rawai -VIDEO

Rawai -

Η αστυνομία του Chalong αναζητά έναν οδηγό που τράπηκε σε φυγή από τον τόπο του ατυχήματος αφού το αυτοκίνητό του χτύπησε μια μηχανή στο Rawai.

Τα πλάνα CCTV κυκλοφόρησαν τη Δευτέρα (6 Μαρτίουth). Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Wiser στο Rawai και τα πλάνα φάνηκε να δείχνουν ότι η μοτοσικλέτα χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο πριν το αυτοκίνητο φύγει με ταχύτητα.

Πλάνα CCTV κατέγραψαν ξεκάθαρα την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Ωστόσο, η αστυνομία του Chalong είπε ότι εξακολουθεί να ερευνά το ατύχημα για να βρει τον οδηγό για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Το όνομα και η κατάσταση του αναβάτη μοτοσικλέτας που χτυπήθηκε από τον άγνωστο οδηγό δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από αρμόδιους αξιωματούχους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.