Γερμανός τουρίστας πνίγεται στο νησί Samui

Νησί Σαμούι -

Ένας Γερμανός τουρίστας πνίγηκε κοντά σε μια παραλία στο νησί Samui.

Η αστυνομία του Bo Phut είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε ότι ένας άνδρας αλλοδαπός τουρίστας πνίγηκε στην παραλία Chaweng τη Δευτέρα (6 Μαρτίουth). Στην παραλία έφτασαν μέλη της αστυνομίας και έκτακτης ανάγκης.

Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ένας 58χρονος Γερμανός (το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας). Το σώμα του είχε ήδη ανασυρθεί από το νερό.

Η αστυνομία του Bo Phut είπε στο Phuket Express ότι ο Γερμανός ήταν με την κοπέλα του. Πήγαν στο νερό το απόγευμα. Η κοπέλα του βγήκε από το νερό πριν από τον Γερμανό. Αργότερα επέστρεψε στην παραλία αλλά δεν μπορούσε να βρει το αγόρι της.

Ένας αναβάτης τζετ σκι βρήκε τη σορό του Γερμανού πριν ανασυρθεί το σώμα του. Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης προσπάθησαν να τον βοηθήσουν αλλά απέτυχαν καθώς είπαν ότι ο Γερμανός είχε πνιγεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.