Ζημιές από πυρκαγιά σε κτίριο στο Kata, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Kata-

Πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές σε κτίριο στην Κάτα, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Οι πυροσβέστες της Karon είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στον δεύτερο όροφο ενός πενταόροφου κτιρίου στην Κάτα νωρίς το πρωί της Δευτέρας (6 Μαρτίουth).

Έφτασαν στο κτίριο με ένα μόνο πυροσβεστικό όχημα και χρειάστηκε περίπου μία ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά ορισμένα πλυντήρια καταστράφηκαν. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.