Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης εισήχθη στο νοσοκομείο λόγω πρησμένου δεξιού χεριού

Εθνική -

Ο Πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha το Σάββατο, 4 Μαρτίου, εισήχθη στο νοσοκομείο Phramongkutklao στην Μπανγκόκ για ολονύκτια παρατήρηση του πρησμένου δεξιού χεριού του.

Ο στρατηγός Prayut επέστρεψε από ένα ταξίδι επιθεώρησης και αξιοπρέπειας στην επαρχία Ayutthaya την Παρασκευή, 3 Μαρτίου, με εμφανές πρήξιμο στο χέρι του. Ο προσωπικός του γιατρός επισκέφτηκε την κατοικία του στο Πρώτο Σύνταγμα Πεζικού στην Μπανγκόκ για να εξετάσει το χέρι και αποφάσισε να τον εισαγάγει σε νοσοκομείο για πιο προσεκτική εξέταση.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός έλαβε αντιβίωση αφού οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το χέρι του είχε φλεγμονή. Πρόσθετες αναφορές έδειξαν ότι η φλεγμονή στο χέρι του φαίνεται να είναι ένα σύμπτωμα που συνήθως σχετίζεται με ψευδοαρθρίτιδα, η οποία χαρακτηρίζεται από τη συσσώρευση διένυδρου πυροφωσφορικού ασβεστίου (CPPD).

Τα συμπτώματα της ψευδοουρικής αρθρίτιδας είναι ξαφνικός και έντονος πόνος στις αρθρώσεις, πρησμένη άρθρωση που είναι ζεστή και ευαίσθητη στην αφή και κόκκινο δέρμα που αφορά την πάσχουσα άρθρωση.

Ο Prayut πρέπει να περάσει δύο έως τρεις ημέρες σε ένα νοσοκομείο, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές. Στο πρησμένο χέρι του έβαλαν γύψο.

Ο Prayut δημοσίευσε φωτογραφίες από το νοσοκομείο και φαίνεται να έχει ανεβασμένη διάθεση.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

 

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.