Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο Πουκέτ για παράνομη πώληση λαθρεμπορίου και ηλεκτρονικών τσιγάρων

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε δύο γυναίκες από την Ταϊλάνδη, ένας εκ των οποίων είναι ένας 17χρονος έφηβος, για παράνομη πώληση λαθραίων καπνών και συσκευών ατμίσματος.

Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν περιελάμβαναν 290 πακέτα ξένα τσιγάρα, περισσότερα από 300 μπουκάλια ηλεκτρονικών υγρών αναπλήρωσης, 15 συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων, 66,920 μπατ σε μετρητά και πολλά άλλα αντικείμενα. Οι ύποπτοι, η κυρία Ya, 47 ετών, και η κα Porn, 17 ετών, συνελήφθησαν στην κατοικία τους στην περιοχή Mueang του Πουκέτ χθες, 4 Μαρτίου.

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι οι ύποπτοι είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για το ίδιο αδίκημα τον περασμένο μήνα. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβίαση της απαγόρευσης πώλησης οποιουδήποτε ηλεκτρονικού τσιγάρου, υγρού ατμίσματος ή προϊόντων που σχετίζονται με τον καπνό, καθώς και για παράνομη εισαγωγή ή κατοχή αγαθών που είναι αφορολόγητα, περιορισμένα ή απαγορευμένα.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Χρειάζεστε νομική συμβουλή ή δικηγόρο; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ενός ακινήτου σε εμάς κάνοντας κλικ εδώ.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.