Το καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη ξεκινά επίσημα

Ταϊλάνδη -

Το καλοκαίρι στην Ταϊλάνδη ξεκίνησε επίσημα την Κυριακή (5 Μαρτίουth). Η θερινή περίοδος αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Μαΐου, σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD).

Το TMD εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή (3 Μαρτίουrd), 2023. Το TMD αναφέρει ότι ο Χειμώνας της Ταϊλάνδης θα τελειώσει και η καλοκαιρινή σεζόν θα ξεκινήσει την Κυριακή (5 Μαρτίουth).

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι περισσότερες περιοχές στα ανώτερα μέρη της Ταϊλάνδης θα έχουν συνεχώς ζεστό καιρό. Η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 35 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, το βόρειο και το βορειοανατολικό τμήμα της Ταϊλάνδης θα εξακολουθούν να έχουν δροσερό καιρό το πρωί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/