Επιδρομή σε εργοστάσιο πλαστών πουκάμισων στο Kathu

Kathu -

Έγινε έφοδος σε εργοστάσιο πλαστών πουκάμισων με επωνυμία στο Kathu με τρεις ύποπτους να συλληφθούν.

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας είπαν στο Phuket Express ότι έκαναν έφοδο σε ένα σπίτι σε μια οικιστική περιοχή στον καταρράκτη Soi Kathu. Βρήκαν στο σπίτι μηχανήματα και εξοπλισμό που χρησιμοποιούνταν για την παραγωγή πουκάμισων.

Οι αξιωματούχοι εισέβαλαν επίσης σε δύο κοντινά σπίτια όπου βρήκαν χιλιάδες πλαστά πουκάμισα με επώνυμα ονόματα. Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν πλαστά πουκάμισα. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Kathu για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Αξιωματούχοι από το Τμήμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας είπαν στο Phuket Express ότι πολλοί ξένοι τουρίστες έρχονται στο Πουκέτ, καθώς η κατάσταση του τουρισμού έχει βελτιωθεί. Πολλά πλαστά εμπορικά προϊόντα πωλούνται σε τουρίστες, γεγονός που έχει βλάψει την τουριστική εικόνα του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.