Το Πουκέτ σχεδιάζει συντόμευση από το Kathu στο Thalang για να αποφύγει την κυκλοφορία στο Koh Kaew

Πουκέτ -

Το Πουκέτ σχεδιάζει να κάνει μια συντόμευση από το Kathu στο Sri Soonthorn στο Thalang για να αποφύγει ένα τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Koh Kaew.

Ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob είπε στο Phuket Express χθες (2 Μαρτίου) ότι τρεις διάσημες οικογένειες του Πουκέτ που είναι οι κύριοι Sanguan Kunwanich, Kitti Saksritawee και Ao Ekwanich είναι στην ευχάριστη θέση να δωρίσουν εδάφη στο Τα Moo 4 Kathu, Moo 3 και Moo 7 στο Sri Soonthorn για δημόσια χρήση για τη δημιουργία του δρόμου συντόμευσης.

Ο δρόμος θα είναι από το Μουσείο Μεταλλείων του Πουκέτ στο Κάθου μέχρι τη δεξαμενή Bang Neow Dum στο Baan Manik. Ο δρόμος μπορεί να αποφύγει ένα τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Koh Kaew κατά τις ώρες αιχμής.

********************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.