ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αστυνομία της Ταϊλάνδης λέει ότι Καναδός που ισχυρίστηκε ότι του έκλεψαν και του επιτέθηκαν στην Πατόνγκ είπε ψέματα και ξεκίνησε μια μάχη με μια ομάδα Ταϊλανδών

Πατόνγκ –

Ένας Καναδός τουρίστας κατηγορήθηκε για τσακωμούς δημόσια πριν αναφερθεί στο Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης, αφού πρώτα ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκαν και του έκλεψαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης, ο άνδρας είπε ψέματα και στην πραγματικότητα είχε ξεκινήσει τον καβγά.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Πέντε άνδρες φέρεται να επιτέθηκαν σε έναν Καναδό πριν πάρουν το ρολόι του και τα μετρητά του στην Πατόνγκ.

Ένας Καναδός που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από μια ομάδα πέντε ανδρών στην Πατόνγκ αρνήθηκε να πληρώσει για το φαγητό και τα ποτά του σε ένα εστιατόριο πριν το συμβάν, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος λέει μια πολύ διαφορετική ιστορία από τον τουρίστα.

Τώρα για την ενημέρωση:

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express την Πέμπτη (2 Μαρτίουnd) ότι μετά από πλήρη έρευνα διαπίστωσαν, σύμφωνα με τους ίδιους, ότι ο κ. William Lamarche-Saint-Louis, 28 ετών, Καναδός υπήκοος, δεν ληστεύτηκε όπως είπε αρχικά. Η πραγματική κατάσταση ήταν ένας καυγάς μεταξύ του κ. Γουίλιαμ και παραλιακών πωλητών που χύθηκε σε ένα κοντινό παραλιακό εστιατόριο.

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι τον περασμένο μήνα ο κ. Ουίλιαμ κάθισε σε ένα κρεβάτι στην παραλία ενώ ήταν βαριά μεθυσμένος. Ο παραλιακός πωλητής ζήτησε από τον Γουίλιαμ να πληρώσει για το κρεβάτι στην παραλία ή έπρεπε να παραγγείλει ένα ποτό πριν προλάβει να καθίσει. Ο κ. Γουίλιαμ αναστατώθηκε και ξεκίνησε λεκτικό καυγά και σωματική διαμάχη με τέσσερις Ταϊλανδούς, σύμφωνα με την αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Ο κ. Ουίλιαμ και οι άλλοι τρεις άνδρες της Ταϊλάνδης αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τσακωμούς δημοσίως και για σωματική βλάβη. Η αστυνομία της Patong είπε ότι οι άνδρες της Ταϊλάνδης κατηγορούνται επίσης επειδή τσακώθηκαν και δεν ανέφεραν αμέσως το περιστατικό, ανεξάρτητα από το ποιος το ξεκίνησε.

Ο κ. William έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο 4,000 μπατ και η συμπεριφορά του έχει αναφερθεί στο Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ.

Ο κ. Ουίλιαμ δεν έχει κάνει δημόσια σχόλια σχετικά με την αστυνομία της Ταϊλάνδης δηλώνοντας ότι η αρχική του μαρτυρία ήταν εσφαλμένη ούτε δημοσίευσε περαιτέρω δηλώσεις στον Τύπο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.