ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η αρχή Karon λέει ότι το μαύρο νερό που ρέει στη θάλασσα δεν προέρχεται από επιχειρήσεις

Karon -

Τα λύματα που ρέουν στην παραλία Καρόν δεν προέρχονται από επιχειρήσεις αλλά η βροχή ξεβράστηκε μέσω ενός καναλιού, δήλωσαν οι αρχές του Καρόν.

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι ντόπιοι παροτρύνουν τις αρχές να διερευνήσουν μετά την ανακάλυψη μαύρων νερών με άσχημη μυρωδιά που κυλούσε στη θάλασσα στην παραλία Καρόν.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Karon κ. Wanlop Nadon και η ομάδα του επιθεώρησαν την περιοχή. Ο κ. Wanlop είπε στο Phuket Express ότι το μαύρο νερό κύλησε στη θάλασσα αφού η βροχή παρέσυρε τα ιζήματα στο κανάλι.

«Η διώρυγα δεν έχει εκτελεστεί για περισσότερα από δέκα χρόνια. Στη συνέχεια, η βροχή παρέσυρε αυτό το ίζημα στη θάλασσα». δήλωσε ο Wanlop.

«Το αρχικό σχέδιο για την εκβάθυνση του μεγάλου καναλιού ήταν δύο φορές το χρόνο αλλά δεν γινόταν καθώς ο εργολάβος δεν συνέχισε να εργάζεται. Το βραχυπρόθεσμο σχέδιο είναι η εκβάθυνση του καναλιού το συντομότερο δυνατό. Αυτό το μαύρο νερό είναι από τη φύση, αλλά εμείς εκτός από το ότι έχει επηρεάσει τον τουρισμό». πρόσθεσε ο Wanlop.

«Επιπλέον, έχουμε διατάξει το προσωρινό κλείσιμο πολλών εστιατορίων κοντά στο Δήμο Καρών μέχρι να βελτιώσουν τα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων τους. Συνεχίσαμε να διασφαλίζουμε ότι περισσότερες από 200 επιχειρήσεις στο Karon έχουν επεξεργαστεί τα λύματα τους πριν από την απελευθέρωση». κατέληξε ο Wanlop.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.