Ο Ουκρανός επιβλήθηκε πρόστιμο στο Πουκέτ επειδή δεν είχε άδεια οδήγησης, καθώς υποπτεύτηκε ότι ήταν παράνομος οδηγός ταξί στο Τσονμπούρι

Πουκέτ -

Ένας Ουκρανός οδηγός επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ στο Πουκέτ επειδή δεν είχε έγκυρη άδεια οδήγησης. Ταξίδευε από το Τσονμπούρι με φίλους στο Πουκέτ. Ένας Ταϊλανδός οδηγός ταξί ανησυχούσε ότι ήταν παράνομος οδηγός μίνι βαν.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι ειδοποιήθηκε από έναν Ταϊλανδό οδηγό ότι υπήρχε ένα μίνι βαν με λευκή πινακίδα κυκλοφορίας Chonburi και ένας αλλοδαπός οδηγός και επιβάτες στην Patong. Ο Ταϊλανδός οδηγός ανησυχούσε ότι ο αλλοδαπός οδηγός ήταν παράνομος οδηγός ταξί.

Η αστυνομία της Patong και η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ έφτασαν στην οδό Pracha Nukroh όπου βρήκαν το μίνι βαν με λευκή πινακίδα κυκλοφορίας (προσωπικό όχημα). Ο οδηγός ήταν ο MR. ANDRIL MINDAUN, 35 ετών, ουκρανικής υπηκοότητας. Είναι εγγεγραμμένος ότι ζει στο Chalong του Πουκέτ. Μέσα στο μίνι βαν ήταν ένας άλλος Ουκρανός και μερικοί Ασιάτες επιβάτες.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι βαν αναγνωρίστηκε ως MR. ALEKSEI KKHAEV, 39, Ρώσος υπήκοος που ζει στο Nongprue, Banglamung. Ο οδηγός του μίνι βαν MR. Ο ANDRIL είπε στην αστυνομία ότι είναι φίλος του ιδιοκτήτη μίνι βαν MR. ΑΛΕΚΣΕΗ. Είχε δανειστεί τον MR. Το μίνι βαν της ΑΛΕΚΣΕΗ. ΚΥΡΙΟΣ. Ο ANDRIL ζήτησε από τον άλλο Ουκρανό φίλο του να οδηγήσει το μίνι βαν από το Chonburi στο Πουκέτ μαζί του.

ΚΥΡΙΟΣ. Ο ANDRIL είπε στην αστυνομία ότι όταν βρίσκονταν στο Πουκέτ, ο MR. Ο ΑΝΤΡΙΛ οδήγησε το μίνι βαν για τον Ουκρανό φίλο του και άλλους Ασιάτες φίλους, όπως είναι οικείος στην περιοχή. Δήλωσε ότι ΔΕΝ νοίκιασε το μίνι βαν ούτε προσλήφθηκε για να οδηγήσει το μίνι βαν. Ωστόσο ο MR. Στον ANDRIL επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ για οδήγηση χωρίς δίπλωμα.

*****************************************

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.