Δύο παιδιά από τη Ρωσία επιστρέφουν με τους γονείς τους αφού χάθηκαν στο Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Δύο παιδιά από τη Ρωσία επιστρέφουν με τους γονείς τους αφού χάθηκαν κοντά στην οδό Bangla.

Η τουριστική αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το βράδυ της Κυριακής (26 Φεβρουαρίουth) στις 9:35 ότι ειδοποιήθηκαν από μια Ρωσίδα ότι έχασε τα δύο της παιδιά ηλικίας τεσσάρων και πέντε ετών.

Η Τουριστική Αστυνομία του Πουκέτ, η Αστυνομία Πατόνγκ και οι Ναυαγοσώστες της Παραλίας Πατόνγκ αναζήτησαν τα παιδιά κατά μήκος της παραλίας Πατόνγκ. Οι Ρώσοι γονείς μεταφέρθηκαν επίσης πίσω στο ξενοδοχείο όπου μένουν καθώς αναρωτιόντουσαν μήπως κάποιος μπορούσε να βρει τα παιδιά τους και να τα πάρει πίσω στο ξενοδοχείο.

Στις 10:30 ειδοποιήθηκαν ότι τα δύο παιδιά βρίσκονταν στην παραλία Patong και ήταν ασφαλή. Οι Ρώσοι γονείς και τα παιδιά είπαν ευχαριστώ στους αξιωματικούς και τους καλούς Σαμαρείτες που βοήθησαν στην έρευνα.

**************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.