Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνεχίζει την καταστολή ξένων αγώνων μοτοσικλετών στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Σύντομη ενημέρωση:

Η αστυνομία συνέχισε την καταστολή ξένων μοτοσικλετιστών στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Πατόνγκ ανέφερε το βράδυ του Μόντατ (27 Φεβρουαρίουth) ότι έστησαν ένα σημείο ελέγχου μετά από καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι πολλοί ξένοι μοτοσικλετιστές εξακολουθούν να προκαλούν κυκλοφοριακή όχληση.

Πολλοί ξένοι μοτοσικλετιστές συνελήφθησαν και πολλά μηχανάκια κατασχέθηκαν.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Είκοσι Γάλλοι δρομείς μοτοσικλετών συνελήφθησαν αφού προκάλεσαν δημόσια όχληση.

Σαράντα τέσσερις ξένοι οδηγοί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ επειδή δεν είχαν άδεια οδήγησης.

Ο Επικεφαλής του Προξενείου του Γαλλικού Γραφείου στο Πουκέτ συναντήθηκε με την αστυνομία της Πατόνγκ μετά τη σύλληψη 20 Γάλλων μοτοσικλετιστών.

Μια ομάδα ξένων μοτοσικλετιστών φέρεται να προειδοποιήθηκε ότι ήταν δημόσια ενόχληση πριν ξεσπάσει καυγάς με ντόπιους στην οδό Bangla στην Πατόνγκ.

Δύο αλλοδαποί και τρεις Ταϊλανδοί συνελήφθησαν μετά από καυγάδες για αγώνες μοτοσικλετών στην Πατόνγκ.

Ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας κατηγορήθηκε για χτύπημα και τρέξιμο μετά από σοβαρούς τραυματισμούς ενός Ταϊλανδού πεζού στην Πατόνγκ.

Περισσότερα από 500 ατυχήματα με μοτοσικλέτες στο Πουκέτ έχουν εμπλακεί σε ξένους τουρίστες μέσα σε μόλις δύο μήνες, δήλωσαν αρμόδιοι αξιωματούχοι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.