Σουηδός συνελήφθη στο Πουκέτ για φερόμενη συμμετοχή στην παραγωγή παράνομων ναρκωτικών

Πουκέτ -

Ένας Σουηδός συνελήφθη στο Πουκέτ, αφού φέρεται να ενεπλάκη με αρκετούς άγνωστους άλλους στην παραγωγή παράνομων ναρκωτικών.

Οι αξιωματικοί μετανάστευσης του Πουκέτ είπαν στο Phuket Express σήμερα (28 Φεβρουαρίουth) ότι συνέλαβαν τον MR. CHRISTOPHER DANIEL JOACHIM BORG, 34, Σουηδός υπήκοος.

Η βίζα του αφαιρέθηκε αφού φέρεται να συμμετείχε με άλλους στην παραγωγή παράνομων ναρκωτικών και στην παράνομη κατοχή παράνομων ναρκωτικών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.