Από τον συντάκτη: Τα στοιχεία επικοινωνίας μας έχουν ενημερωθεί

Γεια σας αναγνώστες πολυμέσων TPN,

Ήθελα να αφιερώσω μια σύντομη στιγμή για να ενημερώσω τους αξιότιμους αναγνώστες μας ότι έχουμε ενημερώσει τα στοιχεία επικοινωνίας μας στις πλατφόρμες μας.

Μπορείτε να βρείτε την κύρια σελίδα επικοινωνίας μας εδώ, αν και μπορεί να αλλάξει ελαφρώς ανάλογα με το πού μας διαβάζετε, είτε είναι η ταϊλανδέζικη γλώσσα μας, το Πουκέτ, η Πατάγια ή εθνικές ειδήσεις.

Όταν ξεκινήσαμε το 2017, δεν περιμέναμε ποτέ να αυξηθούμε στο επίπεδο που έχουμε τώρα και ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους αναγνώστες μας που ήταν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Ήμασταν απλώς μια σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μια διεύθυνση Gmail στην αρχή, αλλά το μέγεθος και η ανάπτυξή μας μας έφεραν τώρα στο επίπεδο που η προηγούμενη διεύθυνση Gmail μας αποσύρεται.

Ως αποτέλεσμα, οι κύριες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας θα αντικατοπτρίζουν πλέον τους τομείς μας, όπως π.χ [προστασία μέσω email] or [προστασία μέσω email]. Πλήρεις λεπτομέρειες υπάρχουν στις σελίδες επικοινωνίας για κάθε ιστότοπο.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τη διεύθυνση του Gmail προς το παρόν, αλλά ζητάμε από τους αναγνώστες, τους διαφημιστές, τους χορηγούς και τους πελάτες μας να ενημερώσουν ευγενικά τα στοιχεία επικοινωνίας τους για εμάς στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Adam Judd, συνιδιοκτήτης, TPN Media, Φεβρουάριος 2023

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.