Ανακοινώθηκε επίσημα το Ετήσιο Φεστιβάλ Ηρωίδων του Πουκέτ

Πουκέτ -

Το ετήσιο Φεστιβάλ Ηρωίδων του Πουκέτ ανακοινώθηκε επίσημα και θα είναι μεγαλύτερο και πιο ιδιαίτερο από πριν, δήλωσαν οι αρχές του Πουκέτ.

Μια συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ιστορικό Πάρκο Thalang στο Baan Reang, Thep Krasattri, στην περιοχή Thalang.

Ο Πρόεδρος της Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ κ. Rewat Areerob είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 15 Μαρτίου.th, 2023 από τις 5:00 μ.μ. και μετά στο ιστορικό πάρκο Thalang στο Thep Krasattri. Φέτος θα είναι μεγαλύτερο και πιο ιδιαίτερο από πριν, σύμφωνα με τη Rewat.

Βασική στιγμή της εκδήλωσης είναι η ιστορική παράσταση των Thao Thep Krasattri και Thao Si Soonthorn. Οι δύο ηρωίδες και οι πρόγονοι του Πουκέτ πολέμησαν και θυσιάστηκαν με γενναιότητα για την προστασία της γης στην οποία πολλοί εξακολουθούν να ζουν ειρηνικά σήμερα. Η διάσημη Ταϊλανδή τραγουδίστρια και ηθοποιός Gam Witchayanee και η Nui Sugira θα παρουσιαστούν ως οι δύο Ηρωίδες σε μια αναπαράσταση.

Θα υπάρχουν πολλές άλλες δραστηριότητες όπως παραδοσιακές παραστάσεις φωτός και ήχου, πώληση διαφόρων προϊόντων και τοπικών φαγητών από το Πουκέτ με περισσότερους από 200 πάγκους και πολλά άλλα.

Ο διευθυντής της Αρχής Τουρισμού του Γραφείου του Πουκέτ της Ταϊλάνδης (Phuket TAT) κ. Lertchai Wangtrakundee είπε στο Phuket Express ότι το φεστιβάλ έχει επίσης σκοπό να τονώσει τον τοπικό και πολιτιστικό τουρισμό.

Οι Κινέζοι τουρίστες είναι μια νέα γενιά που ενδιαφέρεται για τον τοπικό και πολιτιστικό τουρισμό, πρόσθεσε ο Λερτσάι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.