Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Μογγόλοι συνελήφθησαν, Ρώσοι και Ταϊλανδοί συνελήφθησαν σε κατάστημα κάνναβης και πολλά άλλα 

Γεια σας, αναγνώστες και υποστηρικτές του Phuket Express!

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην επαρχία του Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 έως την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες!

  1. Τρεις Μογγόλοι συνελήφθησαν αφού έκλεψαν μια πιστωτική κάρτα από έναν Σιγκαπούρη στην προβλήτα Patong προτού τη χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν ακριβά προϊόντα.
    Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή, απάτη και χρήση πιστωτικών καρτών άλλων.
  2. Το Πουκέτ σχεδιάζει να συνδέσει το Wichit και το Chalong στην περιοχή Mueang Phuket με μια γέφυρα.

Το σχέδιο για τη γέφυρα είναι να έχει πλάτος οκτώ μέτρα και μήκος 280 μέτρα.

3. Ένας Ρώσος και μια Ταϊλανδή συνελήφθησαν σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ.

κ. RYCHKOV KIRILL, 34 Ρώσος υπήκοος. Κατηγορείται ότι εργαζόταν χωρίς άδεια.

Η κυρία Apiradee Hanyek, 39 ετών, κατηγορείται ότι πούλησε ένα ελεγχόμενο βότανο (μπουμπούκια κάνναβης) χωρίς άδεια.

4. Περισσότερα από 500 ατυχήματα με μοτοσικλέτες στο Πουκέτ έχουν εμπλακεί σε ξένους τουρίστες μέσα σε μόλις δύο μήνες, δήλωσαν αρμόδιοι αξιωματούχοι.

Το ογδόντα τοις εκατό από αυτούς δεν έχουν άδεια οδήγησης, κάποιοι φορούσαν μαγιό, οδηγούσαν με μεγάλη ταχύτητα και δεν ήταν εξοικειωμένοι με διαδρομές.

5. Οι αρχές στην Πατόνγκ προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα με τα φύκια που ανθίζουν στην παραλία.

Ο Δήμος Patong συνέχισε να καθαρίζει καθημερινά τα φύκια στην παραλία Patong λόγω της τρέχουσας ανθοφορίας.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, όπως πάντα σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.