Το αεροδρόμιο του Πουκέτ γιορτάζει τη νέα διαδρομή από τη Νότια Κίνα

Πουκέτ -

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες μια κινεζική πτήση από την Hainan Airlines που πέταξε από το νοτιότερο τμήμα της Κίνας.

Στις 24 Φεβρουαρίου, στις 6.50 μ.μ., ένα Boeing 737-800 της Hainan Airlines με κωδικό πτήσης HU465 προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ (HKT) αφού ολοκλήρωσε ένα νέο δρομολόγιο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Guangzhou Baiyun (CAN).

Το διεθνές αεροδρόμιο Guangzhou Baiyun είναι το διεθνές αεροδρόμιο που εξυπηρετεί το Guangzhou, την πρωτεύουσα της επαρχίας Guangdong της Νότιας Κίνας.

Το Airport of Thailand Ground Services (AOTGA) παρείχε υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης στην πτήση HU465 στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Η Hainan Airlines είναι ο 55ος πελάτης αεροπορικής εταιρείας που λαμβάνει υπηρεσίες από την AOTGA, σύμφωνα με αναφορές.

Οι Κινέζοι επιβάτες έγιναν δεκτοί με χαμόγελα και ένα πανό που έγραφε «Γιορτάζουμε την πρώτη πτήση της Hainan Airlines από το Guangzhou στο Πουκέτ.

Σύμφωνα με το προσωπικό του αεροδρομίου, η Hainan Airlines είναι μια κινεζική αεροπορική εταιρεία που έχει λάβει βαθμολογία 5 αστέρων από τη Skytrax, μια εταιρεία συμβούλων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ειδικεύεται στην έρευνα, τις κριτικές και τις αξιολογήσεις αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί περισσότερα από 500 δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού και είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία αεροπορικών μεταφορών στην Κίνα.

Από τώρα, θα πραγματοποιούνται πέντε πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ του διεθνούς αεροδρομίου Guangzhou Baiyun και του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.