Περισσότεροι από 2,400 Ευρωπαίοι τουρίστες από κρουαζιερόπλοιο φτάνουν στο νησί Samui πριν κατευθυνθούν στη Σρι Ράτσα

Νησί Samui, Surat Thani -

Ένα κρουαζιερόπλοιο έφτασε στο νησί Σαμούι με περισσότερους από 2,400 Ευρωπαίους επιβάτες που πρόκειται να αποφέρει τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια μπατ για ένα μονοήμερο ταξίδι πριν κατευθυνθεί στη Σρι Ράτσα στο Τσονμπούρι.

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Samui είπε στο Phuket Express ότι χθες το πρωί (25 Φεβρουαρίουth) στις 10:00 π.μ. το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 5 έφτασε στην προβλήτα Na Thon. Συνολικά 2,409 τουρίστες από την Ευρώπη και 924 μέλη πληρώματος πλοίων έφτασαν στο νησί για το μονοήμερο ταξίδι.

Επισκέφτηκαν ένα στρατόπεδο ελεφάντων, ναούς, παραλίες, τοπικές επιχειρήσεις και φάρμες παραγωγής καουτσούκ. Μερικοί άνθρωποι επισκέφτηκαν τα νησιά Ang Thong κοντά.

Το μονοήμερο ταξίδι απέφερε τουλάχιστον πέντε εκατομμύρια μπατ σύμφωνα με αξιωματούχους του Samui. Το κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε από το νησί Samui στις 6:00 μ.μ. με κατεύθυνση προς την προβλήτα Laem Chabang στη Σρι Ράτσα.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:

Ένα κρουαζιερόπλοιο έφτασε στη Σρι Ράτσα με περισσότερους από 2,200 επιβάτες που αναμένεται να αποφέρει 22 εκατομμύρια μπατ σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματούχους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.