Η φωτιά καταστρέφει το καταδυτικό τουριστικό σκάφος στο Phang Nga

Phang nga-

Πυρκαγιά κατέστρεψε ένα καταδυτικό τουριστικό σκάφος που ήταν σταθμευμένο σε προβλήτα στην περιοχή Tai Mueang.

Η Ομάδα Δημοσίων Σχέσεων Phang Nga είπε στο Phuket Express ότι η φωτιά ξεκίνησε σε ένα σκάφος στις 8:10 μ.μ. της Κυριακής (26 Φεβρουαρίουth). Το σκάφος ήταν σταθμευμένο στην προβλήτα Sa Phan Poon στην υποπεριοχή Baan Tap Lamu, Lam Ken.

Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες ενώ άλλα πλοιάρια που βρίσκονταν κοντά απομακρύνθηκαν από το φλεγόμενο σκάφος. Χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Σε αυτό το στάδιο πιστεύεται ότι η φωτιά οφείλεται σε ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα πριν πέσουν σπινθήρες στο λάδι. Το κόστος της ζημιάς υπολογίζεται σε περίπου 13 εκατομμύρια μπατ.

Το ναυτικό γραφείο Phang Nga είπε στο Phuket Express ότι το σκάφος είναι νηολογημένο στο Πουκέτ και μπορεί να μεταφέρει έως και 54 επιβάτες. Το σκάφος είχε μόλις παρκάρει στην προβλήτα μετά την εξυπηρέτηση των τουριστών, αλλά όλοι είχαν φύγει από το σκάφος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.