Το ταϊλανδικό τσάι ανακηρύχθηκε 7ο καλύτερο μη αλκοολούχο ποτό στον κόσμο από το TasteAtlas

Το ταϊλανδικό τσάι κατατάχθηκε στην έβδομη θέση μεταξύ των κορυφαίων 100 μη αλκοολούχων ποτών με την καλύτερη βαθμολογία στον κόσμο από την TasteAtlas, μια πλατφόρμα ταξιδιωτικών οδηγών.

Το TasteAtlas είναι ένας διαδικτυακός άτλας τροφίμων που προσφέρει πληροφορίες για αυθεντικά και παραδοσιακά πιάτα από διάφορα μέρη του κόσμου. Επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνούν ενδιαφέροντα πιάτα ανά περιοχή, χώρα ή συστατικό και παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για τους χρήστες να προτείνουν πιάτα, συνταγές και προτάσεις.

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, ο ιστότοπος κυκλοφόρησε τη λίστα με τα 100 καλύτερα βαθμολογημένα μη αλκοολούχα ποτά στον κόσμο και το Ταϊλανδικό τσάι, που ονομάζεται επίσης Thai Milk Tea, κατατάχθηκε στην έβδομη θέση στη λίστα.

Το Thai Tea, γνωστό ως Cha Thai ή Cha Yen στην Ταϊλάνδη, είναι ένα δημοφιλές ποτό που παρασκευάζεται συνδυάζοντας μαύρο τσάι με συμπυκνωμένο γάλα και συμπληρώνοντάς το με γάλα εβαπορέ. Αυτό το πορτοκαλί ποτό σερβίρεται συνήθως κρύο με πάγο και συνήθως παρουσιάζεται σε ένα ψηλό πλαστικό ποτήρι με καλαμάκι σε τοπικά καταστήματα ποτών.

Πίστωση: PR Thai Government and Taste Atlas

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.