Η Patong προσπαθεί να λύσει τα φύκια που ανθίζουν στην παραλία

Πατόνγκ –

Οι αρχές στην Πατόνγκ προσπαθούν να λύσουν ένα πρόβλημα με τα φύκια που ανθίζουν στην παραλία.

Ο Διευθυντής Φυσικών και Περιβαλλοντικών Πόρων του Πουκέτ κ. Wattanapong Suksai είπε στο Phuket Express, «Ο δήμος Patong συνέχισε να καθαρίζει καθημερινά τα φύκια στην παραλία Patong λόγω της τρέχουσας ανθοφορίας. Αυτή η άνθιση φυκιών έχει επηρεάσει τις δραστηριότητες των παραλιών και των κολυμβητών».

«Υπάρχουν πολλοί τουρίστες που επισκέπτονται την παραλία Patong. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον τουρισμό και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε το θαλάσσιο οικολογικό σύστημα». πρόσθεσε ο κ. Wattanapong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.