Θα εγκατασταθούν πόλοι φωτός ηλιακών κυψελών κατά μήκος της οδού Kamala Beach

Καμάλα -

Κατά μήκος της οδού Kamala Beach θα εγκατασταθούν κολώνες φωτισμού ηλιακών κυψελών.

Ο Πρόεδρος της Διοίκησης Οργάνωσης Υπο-περιφέρειας Kamala (SOA), κ. Jutha Dumluck, είπε στο Phuket Express ότι η επαρχία έχει υποστηρίξει έναν προϋπολογισμό 2,967,000 μπατ για την ανάπτυξη της Kamala για τον τουρισμό.

Ο κ. Jutha είπε στο Phuket Express ότι έχουν σχέδια να εγκαταστήσουν 43 σετ πόλων ηλιακών κυψελών κατά μήκος του δρόμου Kamala Beach (Layi – Naka Lay Road) στην Καμάλα. Η εγκατάσταση αναμένεται να γίνει μέχρι τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους 2024.

Πολλοί ντόπιοι και τουρίστες χρησιμοποιούν τον δρόμο που αυτή τη στιγμή δεν έχει αρκετό φως και έχει προκαλέσει πολλά τροχαία ατυχήματα. Όταν ολοκληρωθεί το έργο των στύλων φωτισμού, αυτό θα αυξήσει την ασφάλεια για τους χρήστες του δρόμου καθώς και θα βελτιώσει τη σύνδεση μεταξύ των κοινοτήτων για μια καλύτερη οικονομία και τον τουρισμό, δήλωσε η Jutha.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.