Η αστυνομία προειδοποιεί για παραβίαση τηλεχειριστηρίων αυτοκινήτων σε βενζινάδικο στο Thalang

Thalang -

Η αστυνομία προειδοποιεί τους οδηγούς μετά την παραβίαση τηλεχειριστηρίων αυτοκινήτων σε βενζινάδικο στο Thalang όπου οι οδηγοί δεν μπορούσαν να κλειδώσουν και να ξεκλειδώσουν τα οχήματα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Sakoo, συνταγματάρχης Salan Santisartsanakun είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από οδηγούς αυτοκινήτων μέσα σε ένα βενζινάδικο PTT κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ για το ζήτημα αυτή την εβδομάδα. Πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων παρατήρησαν ότι δεν μπορούσαν να κλειδώσουν και να ξεκλειδώσουν τα αυτοκίνητά τους. Μετά από πέντε λεπτά, όταν η αστυνομία έφτασε στο βενζινάδικο, όλα τα τηλεχειριστήρια του αυτοκινήτου τους λειτούργησαν κανονικά.

Ο συνταγματάρχης Salan είπε στο Phuket Express ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος που προσπάθησε να αποσυνδέσει τα σήματα του τηλεχειριστηρίου με τα αυτοκίνητα. Όταν οι οδηγοί πατούσαν το κουμπί κλειδώματος στο τηλεχειριστήριό τους, τα αυτοκίνητά τους δεν κλείδωναν. Εάν οι οδηγοί δεν έκαναν έλεγχο πριν αφήσουν τα αυτοκίνητά τους, οι ύποπτοι μπορούσαν να ανοίξουν τα αυτοκίνητά τους και να τους κλέψουν.

Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι κλειδωμένο πριν το αφήσετε. Εάν βρεθεί κάτι ύποπτο, καλέστε το 191, είπε ο συνταγματάρχης Salan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.