Επιδρομή σε μπαρ στο Wichit για φερόμενο παράνομο άνοιγμα και πώληση αλκοόλ πέραν της νόμιμης ώρας

Wichit, Πουκέτ –

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε ένα μπαρ στο Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket, αφού φέρεται να άνοιξε και πούλησε παράνομα αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα.

Μια ομάδα αξιωματικών από την περιοχή Mueang Phuket και την αστυνομία Wichit εισέβαλαν στο μπαρ στην υποπεριφέρεια Wichit μετά τα μεσάνυχτα σήμερα (24 Φεβρουαρίου).

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Sompong, διευθυντής μπαρ. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει νόμιμη άδεια δικηγόρου στους αξιωματικούς. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι άνοιξε έναν χώρο διασκέδασης χωρίς άδεια και πούλησε αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα.

Η επιδρομή έλαβε χώρα μετά από καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι το μπαρ άνοιξε πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα κλεισίματος που μπορεί να είναι από τα μεσάνυχτα έως τις 2 το πρωί, ανάλογα με την περιοχή.

Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε ένα μπαρ στην πόλη του Πουκέτ αφού φέρεται να άνοιξε και πούλησε παράνομα αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα.

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου συνέχισαν την επιθεώρησή τους σε χώρους διασκέδασης στην Πατόνγκ μετά από καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες για άνοιγμα μετά τις νόμιμες ώρες κλεισίματος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.