Μεθυσμένος ξένος τουρίστας πιάστηκε αφού προσπάθησε να κλέψει τζετ σκι από την παραλία Patong

Πατόνγκ –

Ένας μεθυσμένος αλλοδαπός τουρίστας πιάστηκε αφού προσπαθούσε να κλέψει ένα τζετ σκι από την παραλία Πατόνγκ, επιτέθηκε σε φροντιστή τζετ σκι και προσπάθησε να διαφύγει.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό μετά το μεσημέρι σήμερα (24 Φεβρουαρίουth) στην παραλία Patong. Έφτασαν στην παραλία για να βρουν τον μεθυσμένο αλλοδαπό τουρίστα που είχε ήδη πιαστεί από ναυαγοσώστες της παραλίας.

Ναυαγοσώστες της παραλίας είπαν στην αστυνομία ότι ο αλλοδαπός τουρίστας προσπαθούσε να κλέψει ένα τζετ-σκι. Οι ναυαγοσώστες της παραλίας και ο φροντιστής του τζετ σκι τον είδαν και προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά ο τουρίστας επιτέθηκε στον φύλακα του τζετ σκι πριν κολυμπήσει μακριά από την παραλία.

Οι ναυαγοσώστες της παραλίας και ο φροντιστής του τζετ σκι με τζετ σκι ακολούθησαν τον τουρίστα περίπου ένα χιλιόμετρο από την παραλία πριν τον πιάσουν. Φοβήθηκαν ότι ο τουρίστας μπορεί να πνιγεί καθώς ήταν μεθυσμένος. Μεταφέρθηκε πίσω στην παραλία πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Patong για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Η ταυτότητα του τουρίστα δεν αποκαλύφθηκε από την αστυνομία της Patong, αν και ορισμένες αναφορές από τα συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι ο άνδρας ήταν τουρίστας από τη Μέση Ανατολή και αργότερα ισχυρίστηκε ότι είχε μια κρίση άγχους που προκάλεσε το περιστατικό.

Η αστυνομία της Patong δεν είπε αμέσως εάν ο άνδρας θα απαγγελθεί κατηγορία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.