Η στάση στο πίσω μέρος των λεωφορείων Μπατ στην Ταϊλάνδη έχει πλέον απαγορευτεί, αλλά θα επιβληθεί;

Ταϊλάνδη-

Ένας νόμος που δημοσιεύτηκε στη Βασιλική Εφημερίδα την Παρασκευή (17 Φεβρουαρίουth) αναφέρει ότι οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να στέκονται στο πίσω μέρος των λεωφορείων μπατ.

Ο νόμος ορίζει επίσης ότι το όριο ταχύτητας του λεωφορείου μπατ δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 60 χιλιόμετρα την ώρα. Εάν οι οδηγοί λεωφορείων μπατ παραβιάσουν το νόμο θα αντιμετωπίσουν νομικές ενέργειες.

Ωστόσο, οι φορείς εκμετάλλευσης λεωφορείων μπατ δεν είναι ευχαριστημένοι καθώς θα τους επηρεάσει λόγω των υψηλών τιμών του πετρελαίου. Σε ώρες αιχμής δεν μπορούν να εμποδίσουν τους επιβάτες να σταθούν στο πίσω μέρος του λεωφορείου μπατ καθώς βιάζονται και συμφωνούν να σταθούν.

Επιπλέον, οι οδηγοί λεωφορείων μπατ δεν μπορούν να αρνηθούν να παραλάβουν περισσότερους επιβάτες. Υπήρχαν καταγγελίες επιβατών στο Γραφείο Χερσαίων Μεταφορών και πριν, αφού οι οδηγοί δεν σταμάτησαν να τους παραλάβουν, καθώς το λεωφορείο μπατ δεν είχε χώρο να καθίσει.

Το όριο ταχύτητας των 60 χιλιομέτρων την ώρα ενδέχεται να μην επηρεάσει τα λεωφορεία μπατ στις πόλεις, αλλά μπορεί να επηρεάσει τους γύρους των λεωφορείων μπατ εκτός των πόλεων.

Το TPN σημειώνει ότι αυτό είχε επιχειρηθεί να επιβληθεί στο παρελθόν βάσει τοπικών διατάξεων, αλλά δεν επιβλήθηκε.

Μπορεί να σας αρέσει αυτό:Ο νέος επικεφαλής του Συνεταιρισμού Λεωφορείων Pattaya Baht δημιούργησε μια επιτροπή επιφορτισμένη με τη διερεύνηση των οδηγών που παραβιάζουν τους κανόνες κυκλοφορίας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/