Το αεροδρόμιο του Πουκέτ διεξάγει μεγάλη άσκηση πυρκαγιάς

Πουκέτ-

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ ανακοίνωσε σήμερα (23 Φεβρουαρίου) ότι διεξάγει πρακτική άσκησης πυρκαγιάς που περιλαμβάνει σημαντική ποσότητα καπνού ως μέρος της άσκησης.

Η άσκηση σήμερα (23 Φεβρουαρίουrd) ξεκίνησε από τις 10:00 π.μ. έως το μεσημέρι κοντά στο διάδρομο 27. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής, μεγάλη ποσότητα καπνού στάλθηκε στον αέρα γύρω από το αεροδρόμιο. Το προσωπικό του αεροδρομίου ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αυτές οι ασκήσεις πραγματοποιούνται τακτικά με άφθονες προειδοποιήσεις προς το κοινό για λόγους ασφάλειας στο αεροδρόμιο του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.