Ρώσος και Ταϊλανδός συνελήφθησαν στο κατάστημα κάνναβης Patong

Πατόνγκ –

Ένας Ρώσος και μια Ταϊλανδή συνελήφθησαν σε κατάστημα κάνναβης στην Πατόνγκ.

Μια ομάδα από το Γραφείο της Περιφέρειας Kathu με επικεφαλής τον Αρχηγό της Περιφέρειας Kathu κ. Thitiwat Boonkit επιθεώρησε πρόσφατα καταστήματα κάνναβης στην Patong και προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν ήταν:

  1. Κα Apiradee Hanyek, 39. 175 σακούλες με μπουμπούκια κάνναβης κατασχέθηκαν από το κατάστημα. Κατηγορείται ότι πούλησε ελεγχόμενο βότανο (μπουμπούκια κάνναβης) χωρίς άδεια.

2. Ο κ. RYCHKOV KIRILL, 34 Ρώσος υπήκοος. Κατηγορείται ότι εργαζόταν χωρίς άδεια.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.