Το Πουκέτ σχεδιάζει να συνδέσει το Wichit και το Chalong με μια γέφυρα

Πουκέτ -

Το Πουκέτ σχεδιάζει να συνδέσει το Wichit και το Chalong στην περιοχή Mueang Phuket με μια γέφυρα.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, κ. Phiphat Ratchakitprakarn, επισκέφθηκε το Πουκέτ αυτή την εβδομάδα. Ο κ. Phiphat επισκέφθηκε επίσης την περιοχή όπου σχεδιάζεται ένα έργο γέφυρας για τη σύνδεση της υποπεριοχής Wichit και της περιοχής Chalong. Το έργο της γέφυρας βρίσκεται στο κανάλι Mudong.

Ο κ. Phiphat είπε στο Phuket Express ότι η γέφυρα θα βελτιώσει τις μεταφορές. Το σχέδιο για τη γέφυρα είναι να έχει πλάτος οκτώ μέτρα και μήκος 280 μέτρα.

Η γέφυρα θα είναι πολύ χρήσιμη τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες καθώς και για την επίλυση κυκλοφοριακών προβλημάτων, είπε ο Phihat.

Επιπλέον, η γέφυρα θα είναι ένα νέο ορόσημο και μπορεί να δημιουργήσει μια αγορά με τα πόδια κοντά στο μέλλον.

Το Phuket Express σημειώνει ωστόσο ότι η τελική έγκριση και το χρονοδιάγραμμα γύρω από την κατασκευή της γέφυρας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί ή είναι σαφές από την ώρα του Τύπου.

Ούτε τα έξοδα του έργου δόθηκαν από τη Phiphat, προσθέτει το Phuket Express.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.