Οδηγός επιβίωσε μετά από συντριβή με φορτηγό που μεταφέρει πάγο στο Thalang

Thalang -

Ένας οδηγός επέζησε όταν ένα φορτηγό που μετέφερε πάγο συνετρίβη και χύθηκε το περιεχόμενό του στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στην οδό Thep Krassattri στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri στις 5:45 π.μ. σήμερα, 22 Φεβρουαρίου.

Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έφτασαν στο σημείο για να βρουν την καμπίνα του φορτηγού χωρισμένη από το κρεβάτι της στο δρόμο. Επίσης, πολλές παγοκύστες βρέθηκαν διάσπαρτες στο δρόμο.

Ο οδηγός, ο κ. Kobchai Sriintarasut, 33 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, είπε στην αστυνομία της Thalang ότι ο πίσω τροχός του φορτηγού εξερράγη. Στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του οχήματος πριν αυτό συντριβεί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.