Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν με εκατοντάδες ηλεκτρονικά τσιγάρα και εκατοντάδες κουτιά παράνομα τσιγάρα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν με εκατοντάδες ηλεκτρονικά τσιγάρα και εκατοντάδες κουτιά παράνομα τσιγάρα στο Mueang Phuket.

Μια ομάδα από το περιφερειακό γραφείο Mueang Phuket και την αστυνομία της πόλης του Πουκέτ εισέβαλαν σε ένα κατάστημα στην οδό Yaowarad στο Samkong.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Yossiri, 24 ετών. Του κατασχέθηκαν 12 ηλεκτρονικά τσιγάρα μπροστά από το κατάστημα που δεν κατονομάζεται. Ο Yossiri παραδέχτηκε ότι τα αγόρασε από το κατάστημα.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί συνέλαβαν άνδρες που ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κ. Taewan, 20 ετών, και ο κ. Panuwat, 23, στο κατάστημα.

Από αυτούς κατασχέθηκαν 240 κουτιά παράνομα τσιγάρα, 90 ηλεκτρονικά τσιγάρα και άλλα είδη που χρησιμοποιούνται για ηλεκτρονικά τσιγάρα και 13 μπουκάλια παράνομο ουίσκι. Παραδέχτηκαν ότι λάμβαναν 10,000 μπατ το μήνα για την πώλησή τους.

Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελίες αστυνομικών ότι το κατάστημα πούλησε ηλεκτρονικά τσιγάρα σε φοιτητές. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας των καταναλωτών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.