Το TAT οδηγεί το roadshow «Amazing New Chapters» σε βασικές κινεζικές πόλεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Με τη συμμετοχή 61 προμηθευτών τουρισμού της Ταϊλάνδης, το roadshow επισκέπτεται τη Σαγκάη, το Τσενγκντού και το Γκουανγκζού και θα ξεκινήσει μια καμπάνια που δημιουργήθηκε ειδικά για την κινεζική αγορά.

Μπανγκόκ, 21 Φεβρουαρίου 2023 – Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) ηγείται 61 προμηθευτών ταϊλανδικού τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων, θέρετρων, tour operators, DMCs, αξιοθέατα και αεροπορικών εταιρειών στο «Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023», που ξεκίνησε χθες στη Σαγκάη και θα Επισκεφτείτε επίσης το Chengdu στις 22 Φεβρουαρίου και το Guangzhou στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Phiphat Ratchakitprakarn, Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, είπε «Ευχαριστούμε την κινεζική κυβέρνηση για τη συνεχή εμπιστοσύνη της στην Ταϊλάνδη ως προτιμώμενο προορισμό διακοπών και για τη συμπερίληψη του βασιλείου μεταξύ των 20 πιλοτικών προορισμών για την επανέναρξη των ομαδικών ταξιδιών από την Κίνα. Ομοίως, ευχαριστούμε τους Κινέζους ταξιδιώτες που συνεχίζουν να επιλέγουν την Ταϊλάνδη για τις διακοπές τους. Η Ταϊλάνδη και ο λαός της Ταϊλάνδης είναι έτοιμοι να υποδεχθούν θερμά όλους τους Κινέζους ταξιδιώτες, οι οποίοι μπορούν να είναι σίγουροι για αυστηρά μέτρα ασφάλειας και υγείας και υψηλών προτύπων υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.»

Το «Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023» στοχεύει στη διευκόλυνση και ενίσχυση των ευκαιριών επιχειρηματικής συζήτησης μεταξύ των Ταϊλανδών προμηθευτών και των επαγγελματιών του τουρισμού της Κίνας και αναμένεται να οδηγήσει στην υλοποίηση τουριστικών επιχειρηματικών συμφωνιών. Ταυτόχρονα, το roadshow θα παρέχει στην τουριστική βιομηχανία της Κίνας και στα σχετικά μέσα ενημέρωσης στις πόλεις που επισκέπτονται μια ενημέρωση για την τουριστική κατάσταση της Ταϊλάνδης και πληροφορίες για τον τουρισμό.

Ένας άλλος στόχος είναι να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση μεταξύ των Κινέζων ταξιδιωτών στην Ταϊλάνδη και να τους ενθαρρύνουμε να επισκεφθούν την Ταϊλάνδη για να απολαύσουν την τεράστια γκάμα ποιοτικών τουριστικών εμπειριών που προσφέρει το βασίλειο.

Σε καθεμία από τις τρεις πόλεις που επισκέφθηκες –Σαγκάη, Τσενγκντού και Γκουανγκζού– ​​θα πραγματοποιηθεί Παρουσίαση Ενημέρωσης Προϊόντος Ταϊλάνδης, ενημέρωση αγοράς για την αγορά της Κίνας για τους προμηθευτές τουρισμού της Ταϊλάνδης και εισαγωγή του «Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook» καμπάνια ειδικά προσαρμοσμένη για την κινεζική αγορά.

Ο κ. Yuthasak Supasorn, Κυβερνήτης ΤΑΤ, είπε «Η TAT προωθεί την Ταϊλάνδη στο πλαίσιο της καμπάνιας «Επισκεφτείτε την Ταϊλάνδη Έτος: Καταπληκτικά νέα κεφάλαια» το 2022 και συνεχίζει να το κάνει το 2023, για να αναζωογονήσει τον τουριστικό τομέα του βασιλείου σε όλες τις διαστάσεις και να προσφέρει ουσιαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλους τους τουρίστες. Δημιουργήθηκε ειδικά για την κινεζική αγορά, αυτό «Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook» Η εκστρατεία στοχεύει στην περαιτέρω οικοδόμηση της εμπιστοσύνης της αγοράς και να επαναλάβει ότι η Ταϊλάνδη παραμένει ένας προτιμώμενος προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες, όπου θα έχουν πάντα χαρούμενες και χαρούμενες διακοπές».

Στο «Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook», η οποία κυριολεκτικά μεταφράζεται σε καμπάνια «όσο περισσότερο κάποιος ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη, τόσο πιο διασκεδαστικός απολαμβάνει», η TAT θα συνεργαστεί με στρατηγικούς εταίρους σε όλη την Κίνα – τόσο διαδικτυακά όσο και εκτός σύνδεσης – για να προωθήσει μια ποικιλία ποιοτικών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών, που επικεντρώνονται σε αποκλειστικότητα και αριστεία και που ανταποκρίνονται στον τρέχοντα τρόπο ζωής διαφορετικών κινεζικών ταξιδιωτικών τμημάτων, όπως οι υπερχιλιετίες, οι οικογένειες, η εργασία και η ασημένια πολυτέλεια.

Με την κινεζική αγορά να συνεχίζει να ανακάμπτει, η TAT αναμένει ότι το roadshow θα βοηθήσει την Ταϊλάνδη να πετύχει τον στόχο της να υποδεχθεί 5 εκατομμύρια Κινέζους τουρίστες το 2023.

Από την 1η Ιανουαρίου έως τις 15 Φεβρουαρίου 2023, το βασίλειο κατέγραψε 161,540 Κινέζους τουρίστες. Τους τρεις μήνες από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2023, συνολικά 2,000 πτήσεις θα παρέχουν 445,655 θέσεις από διάφορες κινεζικές πόλεις προς την Ταϊλάνδη – συμπεριλαμβανομένων των Σαγκάη, Γκουανγκζού, Χανγκζού, Ναντζίνγκ, Τσενγκντού, Σιαμέν και Κουνμίνγκ – και η TAT προβλέπει 300,000 Κινέζους επίσκεψη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.