Το Sniffer Beagle επιθεωρεί τις αποσκευές και τους επιβάτες στο αεροδρόμιο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένα λαγωνικό sniffer επιθεώρησε αποσκευές και επιβάτες στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ ανακοίνωσε χθες (20 Φεβρουαρίουth) ότι το «sniffer» Beagle (DLD K-9 UNIT) από τη μονάδα καραντίνας και επιθεώρησης σκύλων (DLD) μύρισε τις αποσκευές που έφτασαν στο αεροδρόμιο.

Ο έλεγχος αποσκοπεί στην αποτροπή της λαθρεμπορίας ζώων και προϊόντων ζωικής προέλευσης που αποτελούν απαγορευμένα είδη σύμφωνα με τον νόμο για την επιδημία ζώων BE2558 (2015).

Ωστόσο, δεν βρέθηκαν ύποπτες αποσκευές. Ωστόσο, το λαγωνικό γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τουρίστες και προσωπικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.