Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου επιθεωρούν χώρους ψυχαγωγίας στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Οι αξιωματικοί επιβολής του νόμου επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην Πατόνγκ μετά από καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες για άνοιγμα μετά τις νόμιμες ώρες κλεισίματος.

Μια ομάδα αξιωματικών με επικεφαλής τον Αρχηγό της Περιφέρειας Kathu κ. Thitiwat Boonkit χθες το βράδυ (20 Φεβρουαρίουth) από τις 11:30 έως τη 1:00 π.μ. επιθεώρησε χώρους ψυχαγωγίας στην οδό Bangla, στην οδό Ratch Uthit 200 Pi Road, στην οδό Phra Metta, στην οδό Na Nai, στην οδό Taweewong και στο Soi Saen Sabai.

Ο κ. Thitiwat είπε στην Phuket Express ότι η επιθεώρηση ακολούθησε μετά από πολλές καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από ενδιαφερόμενους πολίτες για χώρους διασκέδασης που ανοίγουν μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος.

Ωστόσο, χθες το βράδυ δεν βρέθηκαν χώροι διασκέδασης ανοιχτοί μετά τον νόμιμο χρόνο. Το Phuket Express σημειώνει ότι οι ώρες κλεισίματος μπορεί να διαφέρουν από τα μεσάνυχτα έως τις 2 π.μ. ανάλογα με τη ζώνη ψυχαγωγίας.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.