Γερμανός φέρεται να επιβλήθηκε πρόστιμο 2,000 μπατ χωρίς απόδειξη μετά την οδήγηση στην υπόγεια διάβαση του Πουκέτ με μοτοσικλέτα

Πουκέτ -

Σε έναν Γερμανό φέρεται να επιβλήθηκε πρόστιμο 2,000 μπατ, μειώθηκε από 5,000 μπατ, χωρίς απόδειξη, αφού οδήγησε με μοτοσικλέτα στην υπόγεια διάβαση Chalong.

Ένας Γερμανός, του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε κατόπιν αιτήματός του, είπε στο Phuket Express ότι χθες (20 Φεβρουαρίουth) στις 5:00 μ.μ. οδήγησε ένα μηχανάκι στην υπόγεια διάβαση Chalong. Αμέσως μετά τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί.

Ήθελαν να του επιβάλουν πρόστιμο 5,000 μπατ, αλλά είπε ότι δεν είχε αρκετά χρήματα. Έδωσε 2000 μπατ στην αστυνομία στην άκρη του δρόμου χωρίς να πάρει απόδειξη.

Ο Γερμανός είπε ότι δεν υπήρχαν διεθνείς πινακίδες σε πολλές γλώσσες όπως τα γερμανικά που να προειδοποιούν ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε μοτοσικλέτες.

Ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι παραβίασε τους κανόνες κυκλοφορίας και ανησυχούσε ότι οι αστυνομικοί μπορεί να παραβίασαν την πολιτική με το να μην έγραφαν ένα σωστό εισιτήριο.

Η αστυνομία του Πουκέτ φέρεται να δήλωσε ότι θα εξετάσει το θέμα αφού η καταγγελία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.