ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τρεις Μογγόλοι συνελήφθησαν αφού χρησιμοποίησαν κλεμμένη πιστωτική κάρτα για να αγοράσουν ακριβά προϊόντα στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Τρεις Μογγόλοι συνελήφθησαν αφού έκλεψαν μια πιστωτική κάρτα από έναν Σιγκαπούρη στην προβλήτα Patong προτού τη χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν ακριβά προϊόντα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Μια ομάδα αλλοδαπών φέρεται να χρησιμοποιεί άλλες αλλοδαπές κλεμμένες πιστωτικές κάρτες για να αγοράσει προϊόντα σε υψηλές τιμές στο Πουκέτ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι στις 11 Φεβρουαρίουth, 2023 Ο κ. Choi Mei Choo, υπήκοος Μαλαισίας, και η Miss Ho See Ling, υπήκοος Σιγκαπούρης, υπέβαλαν αναφορά στην αστυνομία της Patong. Είπαν στην αστυνομία ότι το πορτοφόλι τους έκλεψαν σε μια προβλήτα στην Πατόνγκ. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε μια πιστωτική κάρτα για την αγορά ακριβών προϊόντων στο Πουκέτ, καθώς τα μηνύματα SMS σχετικά με τα προϊόντα στάλθηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι χθες, (19 Φεβρουαρίουth), συνέλαβαν την κα Saruul Baatar, 33, την κα Tsogoo Ariunsaikhan, 30 και τον κ. Dulguun Bayarmunkh, 28, όλοι είναι Μογγολικοί υπήκοοι. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή, απάτη και χρήση πιστωτικών καρτών άλλων.

Η αστυνομία της Patong είπε ότι οι επιχειρήσεις στο Πουκέτ μπορούν να έρθουν για να δουν τους υπόπτους εάν υποψιάζονται ότι χρησιμοποίησαν κλεμμένες κάρτες στους χώρους τους. Οι ύποπτοι θα παραμείνουν υπό κράτηση για να αντιμετωπίσουν τις νόμιμες κατηγορίες τους στην Ταϊλάνδη και μόλις καταδικαστούν και αφού εκπληρώσουν τις ποινές τους θα μπουν στη μαύρη λίστα και θα απελαθούν στη Μογγολία.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.