Ρώσο πρώην ζευγάρι από την Πατάγια επιβλήθηκε πρόστιμο αφού έκανε τζετ σκι στην προστατευόμενη περιοχή του Κράμπι

Κράμπι –

Ένας Ρώσος και η σύζυγός του που είναι πρώην πατρίδες που ζουν στην Πατάγια επιβλήθηκαν πρόστιμο 20,000 μπατ αφού έκαναν τζετ σκι σε προστατευμένη περιοχή στο Mueang Krabi.

Ένα βίντεο των δύο αλλοδαπών που επέβαιναν σε τζετ σκι σε έναν κόλπο κοντά στο νησί Χονγκ στο Krabi, στην υποπεριφέρεια Khao Thong έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες (19 Φεβρουαρίουth).

Το ναυτικό γραφείο του Krabi είπε στο Phuket Express ότι το βίντεο κλιπ καταγράφηκε από έναν πράκτορα τουριστικού σκάφους πριν ενημερώσει τους αρμόδιους αξιωματούχους.

Οι δύο αλλοδαποί αναγνωρίστηκαν από τους αξιωματούχους ως 47χρονος Ρώσος και σύζυγος. Ο σύζυγος παραδέχτηκε ότι αυτός και η γυναίκα του ήταν τα δύο άτομα στο βίντεο. Τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ναυτικό γραφείο του Krabi.

Το ζευγάρι οδήγησε ένα αυτοκίνητο και ρυμούλκησε δύο τζετ σκι από την Πατάγια για να επισκεφθεί παραλίες στις νότιες επαρχίες. Σταμάτησαν σε πολλές παραλίες στη διαδρομή για να κάνουν τζετ σκι. Είπαν ότι δεν γνώριζαν ότι απαγορεύεται να οδηγείς τζετ σκι σε αυτό το μέρος του Κράμπι.

Το ναυτιλιακό γραφείο του Krabi είπε στο Phuket Express ότι τα δύο jet-ski ήταν εγγεγραμμένα και αδειοδοτημένα στην Pattaya. Τους επιβλήθηκε πρόστιμο 10,000 μπατ ο καθένας για οδήγηση τζετ σκι χωρίς άδεια σε περιοχή που προστατεύεται από τον νόμο περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Το ναυτικό γραφείο του Krabi είπε στο Phuket Express ότι το ζευγάρι είχε εισέλθει σε μια περιοχή όπου απαγορεύονται οι θαλάσσιες δραστηριότητες για τουρισμό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.