Μέρος του Patong Hill Road θα κλείσει προσωρινά την επόμενη εβδομάδα

Πατόνγκ –

Ένα τμήμα της οδού Patong Hill θα κλείσει προσωρινά για εργασίες σωλήνων ύδρευσης.

Η Αρχή Υδάτινων Έργων του Πουκέτ εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (20 Φεβρουαρίου). Δήλωσαν ότι ο δρόμος Phra Baramee (Δρόμος από Kathu προς Patong) θα κλείσει προσωρινά την επόμενη εβδομάδα.

Το κλείσιμο θα είναι από τις 9:00 μ.μ. έως τις 5:00 π.μ. από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου 2023 από την απότομη καμπύλη μέχρι το Tiger Shrine στην κορυφή του λόφου.

Το κλείσιμο θα γίνει για εκσκαφές σωλήνων νερού και γενική συντήρηση. Ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.