Το σώμα μιας γυναίκας της Μιανμάρ βρέθηκε να επιπλέει κοντά στο νησί Tao στο Surat Thani

Surat Thani -

Το πτώμα μιας γυναίκας της Μιανμάρ βρέθηκε να επιπλέει κοντά στο νησί Tao (Χελώνα) στο Surat Thani.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης αναφέρει ότι ειδοποιήθηκαν από έναν άγνωστο ντόπιο ψαρά ότι το σώμα μιας γυναίκας βρέθηκε να επιπλέει περίπου 12 ναυτικά μίλια από το νησί Tao. Κοντά στο σώμα ψαράδες βρήκαν περίπου 20 γαλόνια τύμπανα να επιπλέουν στη θάλασσα.

Η ομάδα διάσωσης του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης πήγε στην περιοχή για να περισυλλέξει το πτώμα και το σώμα αργότερα αναγνωρίστηκε από τους αξιωματικούς ως η κυρία AYE PA PA KHAING, 39, υπήκοος Μιανμάρ.

Οι αξιωματικοί ανακάλυψαν αργότερα ότι δούλευε σε ένα φορτηγό σκάφος με άλλα πέντε μέλη του πληρώματος. Το σκάφος αναχώρησε από το Chumphon στις 18 Φεβρουαρίουth. Τα μέλη του πληρώματος του σκάφους είπαν στους αρμόδιους αξιωματικούς ότι το φορτηγό σκάφος ανατράπηκε μετά από ισχυρά κύματα.

Άλλα πέντε μέλη του πληρώματος επέζησαν και μόνο η δεσποινίς Khaing έλειπε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.