Το Koh Samui θα προωθήσει τον ιατρικό τουρισμό με το New Hospital

ΦΩΤΟ: Naewna

Σουράτ Θάνι —

Το τροπικό νησί διακοπών Koh Samui της Ταϊλάνδης προωθεί τον ιατρικό τουρισμό με το νέο του πέμπτο νοσοκομείο. Το νέο κέντρο υγειονομικής περίθαλψης αναμένεται να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των τουριστών και να ωφελήσει τα γειτονικά νησιά του Σαμούι, Koh Pha Ngan και Koh Tao.

Ο κ. Wichawut Jinto, κυβερνήτης της επαρχίας Surat Thani, προήδρευσε με υπερηφάνεια στην επίσημη τελετή έναρξης του Νοσοκομείου Wattanapat Samui το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Η εγκατάσταση είναι το πέμπτο ιατρικό ίδρυμα στο Koh Samui, με χωρητικότητα 380 κλινών, πολλαπλό εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό αιχμής. Το νοσοκομείο δέχεται ασθενείς από το Koh Samui καθώς και από τα κοντινά του νησιά Koh Pha Ngan και Koh Tao.

Ο κυβερνήτης Wichawut δήλωσε ότι το νέο πέμπτο νοσοκομείο θα οικοδομήσει εμπιστοσύνη και θα προσελκύσει περισσότερους ξένους τουρίστες στο Koh Samui. Αυτό είναι σύμφωνο με την τουριστική πολιτική της επαρχίας Surat Thani για τη μετατροπή του νησιού σε «προορισμό ευεξίας», δήλωσε ο Wichawut.

«Το Κο Σαμούι όχι μόνο προσφέρει τουριστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας και όμορφα φυσικά αξιοθέατα, αλλά δίνει επίσης σημασία στις δραστηριότητες ευεξίας και υγείας», δήλωσε ο κυβερνήτης.

Πέρυσι, ο αριθμός των αφίξεων στο Koh Samui, Koh Pha Ngan και Koh Tao ανέκαμψε έντονα, τριπλασιάζοντας σε σύγκριση με την περίοδο της πανδημίας, δήλωσε ο Wichawut. Τα τρία νησιά αναμένουν να δουν φέτος τον αριθμό τριπλάσιο σε σχέση με το περσινό, πρόσθεσε.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο [προστασία μέσω email]

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.